Kilpa-auto kiilasi poliisiin. Et tule uskomaan silmiäsi, kun näet kuskin!

Haastava ajatus siitä, että vanhukset ovat hitaita, on 81-vuotias Michalina Borowczyk-Jędrzeje. Puolalainen isoäiti on 2016 Subaru WRX STI: n ylpeä omistaja, joka nauttii siitä, että hän nauttii pyöräytyksestä joka päivä. Valokuvia ja videoleikkeitä hänen ajamisestaan ​​viileässä urheiluautossa on mennyt viruksen verkkoon, paljon nuorempien puolalaisten asukkaiden huvitukseen.

Puhuessaan tiedotusvälineille Michalina paljasti, että hän on ollut lapsille varovaisia ​​nopeisiin autoihin. Ja nyt, kun hän on eläkkeellä, hänellä on runsaasti aikaa viedä kaupunkia suosikkiun. Jotkut mietinnöt ovat ehdottaneet, että Subaru ei ole Michalinan ensimmäinen auto – hänellä on ilmeisesti omistanut useita Opelsia, BMWia, Mazdaa ja Hondaa ennen tätä. Mutta Subaru on aina ollut hänen suosikkinsa, ja hän säästyi 13 vuotta ennen kuin hänellä oli lopulta mahdollisuus maksaa 46 000 (50 285 dollaria) autoa. “Rakastan moottorin ääntä”, hän sanoi. “Se purrs, se on ilo. Tämä auto on sielu, sydän, ja toisin kuin muut autot, se sai minut koukkuun. ”

Katowicella asuva Michalina vie usein autojaan myös muihin kaupunkeihin, kuten Czestochowaan, Krakowiin ja Wrocławiin. Hän onnistuu asettamaan 6 000 – 9 000 mailia ajamista vuodessa, mikä ei ole ollenkaan huono hänen ikänsä huomioon ottaen. Tietenkin näiden autojen ylläpitäminen ei ole aivan halpaa, mutta hänen investoinneistaan ​​ja vuokratuista perinnöistä saadut säästöt auttavat säilyttämään kalliin harrastuksensa.

Tämä tarina vain näyttää sinulle, että sinun ei tarvitse lopettaa hauskaa vain koska olet vanhempi. Jos 81-vuotias nainen voi ajaa 300 hv: n Subaru WRX: n, voin ehdottomasti pitää videopelien pelaamisen ilman huolta, että ihmiset saattavat mielestäni olla kypsät. Kiitos Michalina! Oi, ja rakastan ajokäsineesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *